ScooprStore Antwerpen Belgie

De handgemaakte leren tassen van de Nederlandse ondernemer John Mocnik zijn vanaf 1 november 2015 ook verkrijgbaar in de ScoopStore Antwerpen (FlagShip). Sinds de introductie, enkele maanden geleden, zijn de Močnikova™ tassen met een ware opmars bezig. Dat dit succes niet ongemerkt is gebleven bij onze Zuiderburen blijk wel uit het feit dat de ScoopStore Antwerpen de tassen nu ook in hun assortiment hebben opgenomen.

De hippe en eigentijdse conceptstore ScoopStore in Antwerpen biedt een platform aan startende ontwerpers en opkomende merken. Hierin passen de tassen van Močnikova™ perfect want de trendy tassen worden met veel passie en precisie gemaakt door ambachtslieden in de kleine ateliers in- en rondom de Italiaanse stad Florence. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals plantaardig gelooid en boterzacht kalfsleer. Daarnaast worden de productieprocessen zoals het lijmen, op een milieuvriendelijke wijze uitgevoerd, zodat de waardering voor het oude ambacht en het milieu hand in hand gaan.

De Mocnikova tassen zijn nu ook verkrijgbaar via de ScoopStore Antwerpen in België en via de online winkel www.zivaci.eu.

                 Voor meer informatie 
                                        Website     Mocnikova.com
                                Online Store     ziVaci.eu
  ScoopStore Antwerpen België   ScoopStore.be

Mocnikova bags at the ScoopStore Antwerp